Kida shfaqet unike me këtë pozë

Kida shfaqet unike me këtë pozë

Kida ka disa fjalë për t’i thënë pasi bëri shtatë vite karrierë në muzikë.

Orhidea Latifi, e cila është e njohur për publikun si Kida, është ndër emrat më të njohur të skenës muzikore shqiptare.

Artistja e filloi karrierën në labelin “On Records”, ndërsa vazhdoi më tutje si e vetme dhe po tregon suksese të mëdha me secilin projekt muzikor.

Së fundi, Kida ka publikuar disa fotografi në Intstagram, përmes së cilavr falënderon fansat që i qëndruan afër gjatë këtyre viteve.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *