Shokuese/ Sindi njihej më parë me një nga konkurrentët e Përputhen. Të dy e pranojnë njohjen

Një detaj shokues ka dalë në puntatën e sotme të Përputhen. Sindi njihej më parë me Muratin, turkun që është futur në emision së fundmi.

Konkuretët e tjerë kanë hedhur hipotezën që ata po bëjnë lojë. Sindi u shpreh se ajo thjesht ka bërë një krehje tek salloni i tij.

Murati është shprehur se ai ka bërë aplikim në emision pa e njohur Sindin dhe ka thënë që thjesht ka folur shumë pak me Sindin ku i ka thënë asaj që dëshiron të bëhej pjesë.

 

 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *