Ngjarjet për ditën e sotme

Ngjarjet për ditën e sotme

Ngjarjet e datës 11 janar:

Kryeministri në detyrë Hoti, i shoqëruar nga ministri Abrashi, shefi i Zyrës së BE-së Szunyog dhe zyrtarë të tjerë vizitojnë punimet në hekurudhën 10.

Vizita do të bëhet në Miradi, Fushë-Kosovë, stacioni i hekurudhës, ora 11:00.

Komuna e Prishtinës organizon vendosjen e gurthemelit në përkujtim të martirëve të rënë në masakrën e vitit 1921 në Prapashticë.

Ngjarja do të mbahet tek Dheu i Kuq në Prapashticë, ora 13:00.

BURIMI I LAJMIT
2021-01-11 06:01:14
Bota Sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *