Niki Delijorgji i sulet Rezart Veleshnjes: Je djall!

Kete te shtune modelja Niki Delijorgji ka qene e ftuar ne Shiko Kush LUAN.

Pas emisioni ajo ka bere nje falenderim per Florian Binaj dhe Luana Vjollcen, por ka rezervat e saj per Rezart Veleshnjen.

Ajo ka publikuar nje foto te tij ku perbri shkruan:

”Ti nuk meriton te dalesh tek storyt e mia, je nje personazh antipatik per te gjithe publikun”

Me tej vazhdoj me te tjera akuza duke treguar se ai ka share familjen e saj. Nuk dihet cila ka qene arsyeja e debatit qe ka ndodhur ky sherr publik.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *