Karakteristikat e zhvillimit të foshnjes suaj

Karakteristikat e zhvillimit të foshnjes suaj

Përgjatë javës së gjashtë mund të vëreni se trupi juaj po pëson ndryshime.

Njëkohësisht, shumë organe brenda embrionit tuaj kanë filluar të formohen dhe ju mund të ndjeni forcën e hormoneve tuaja shkruan VeryWellFamily, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Në javën e gjashtë, embrioni juaj ka formën e një kokrre të orizit.

 

Zhvillimi i organeve

Embrioni juaj nuk duket shumë si një foshnjes, mirëpo organet kanë filluar zhvillimin e tyre.Zemra e embrionit është ende në zhvillim dhe është organi i parë që zhvillohet dhe funksionon.Përgjatë kësaj jave, zemra fillon të rrahë.

Poashtu, hunda, veshët dhe nofulla ka filluar të marrin formën e duhur./GazetaShneta/

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *