Ju njohim me gruan dhe fëmijët e “Longarit”

Ju njohim me gruan dhe fëmijët e “Longarit”

Ilir Prapashtica është ndër aktorët që publiku e ka pëlqyer gjithmonë, që kur është shfaqur për herë të parë, shkruan “Kosovarja”. Të gjithë e kujtojnë karakterin e “Longarit” tek seriali shumë i popuarizuar “Familja Moderne”, ku Iliri dhe roli i tij ishin në çdo episodë. Prapashtica morri përsiper edhe role të tjera në disa seriale […]

The post Ju njohim me gruan dhe fëmijët e “Longarit” appeared first on Revista Kosovarja.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *