Dy nga të lënduarit nga shpërthimi në Ferizaj dërgohen për trajtim në Austri

Dy nga të lënduarit nga shpërthimi në Ferizaj dërgohen për trajtim në Austri

Dy nga të lënduarit e shpërthimit nga bombola e gazit në Ferizaj janë dërguar sot për trajtim mjekësor në Austri.

Pacientët janë shoqëruar nga stafi mjekësor i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, të cilët ofruan përkujdesje intensive për ta shkruan GazetaShneta.

Ndërkohë, në Klinikën e Kirurgjisë Plastike janë duke u trajtuar 8 pacientë.

Postimin e plotë mund ta gjeni më poshtë./Gazetashneta/

Janë dërguar  për trajtim të mëtejmë mjekësor në Austri, dy të lënduarit nga shpërthimi në Ferizaj.

Ata gjatë gjithë kohës janë shoqëruar nga stafi mjekësor i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, i cili këto ditë ka ofruar përkujdesje intensive për ta.

Faleminderit shtetit austriak dhe ambasadorit austriak ​në Kosovë, ​ Z.Christoph Ëeidinger për angazhimin e tyre, në koordinim të plotë me Ministrinë e Shëndetësisë.

​Në Klinikën e Kirurgjisë Plastike janë duke u trajtuar ​edhe  8 pacientë.

Të lënduarit e tjerë, përfshirë edhe ata që morën trajtimin mjekësor në Spitalin e Ferizajit, tashmë janë liruar në shtëpi.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *