Analiza të sakta dhe trajtim profesional për alergji dhe astma në Klinikën “Ylli”

Analiza të sakta dhe trajtim profesional për alergji dhe astma në Klinikën “Ylli”

Rreth 150 milionë njerëz vetëm në Evropë vuajnë nga sëmundje kronike alergjike. Sipas parashikimeve deri në vitin 2025 çdo i dyti evropian do të manifestojë një sëmundje alergjike.

Fakteqësisht rreth 45 për qind e të sëmurëve në rajonin e Evropës nuk janë të diagnostikuar mirë për këto sëmundje.

Në Kosovë për diagnostikim të saktë të këtyre sëmundjeve është Klinika “Ylli” e cila udhëhiqet nga profesoresha Luljeta Ahmetaj.

Klinika Alergji Astma “Ylli”,  gjithashtu diagnostikon dhe trajton te gjitha semundjet alergjike:

Alergjenet:

– Pluhuri shtepiak ( Akarienet)

– Polenet ( te gjitha llojet)

– Barërat ( Ilaçet)

– Insektet e llojllojshme

– Te gjitha llojet e Ushqimeve

-Si dhe me sukses 100% behet mjekimi i ASTO ( Bajamet- Kreniket)

Artikull i sponsorizuar

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *