Zgjedhjet presidenciale në Barcelonë mund të shtyhen

Zgjedhjet presidenciale në Barcelonë mund të shtyhen

Zgjedhjet presidenciale në Barcelonë janë vendosur për t’u zhvilluar më 24 janar, por ende nuk ka një dritë jeshile nga autoritetet.

Gjithçka do të varet nga ecuria e pandemisë dhe rastet e personave të infektuar në Barcelonë, përcjell GazetaBlic.

Mund të ketë një shtyrje të datës për zgjedhjen e presidentit të ri, por për momentin gjithçka është në ajër dhe nuk ka një vendim përfundimtar.

Priten të jenë zgjedhje jashtëzakonisht interesante aq më tepër që presidenti i ri do të ketë mbi supet e tij shumë probleme për tu ofruar zgjedhje.

 

The post Zgjedhjet presidenciale në Barcelonë mund të shtyhen appeared first on GazetaBlic.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *