Seksologia Zhaklina kercenon me gjyq portalin Kryefjala

Pak me pare Kryefjala.com publikoi zgjidhjen e misterit te virgjerise te Sindit, ku mendohet te jete pikerisht fakti qe i eshte perkushtuar gjuheve te huaja dhe studimit.

Ky artikull ka acaruar paksa seksogen Zhaklina Lekatari. Ajo ka publikuar shkrimin per Sindin dhe perbri saj shkruan:

”Ju te Kryefjala jo vetem qe nuk dini te gjitha germat e alfabetit por realisht meritoni te hidheni ne gjyq per bullizem dhe denigrim personi”

Pra Zhaku kerkon te na hedhe ne gjyq, lirisht mund ta beje, po bullizmi ku ishte ketu, kur paraqiten fraza te thena vete nga e zonja e punes. Vec kesaj, meqe ka vendosur te na beje drejtshkrimin duhet te kete parasysh qe “Kryefjala” shkruhet me K te madhe!

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *