FOTO/ Ana hap këmbët më shumë seç duhet, i del “zogu” sheshit

FOTO/ Ana hap këmbët më shumë seç duhet, i del “zogu” sheshit

Përputhen është kthyer në një ndër emisionet më të ndjekura që kanë lidhje me Show Bizin në Shqipëri.

Në puntatën e fundit, është kapur një moment i papërshtatshëm nga kamerat. Ana Kauri ka hapur këmbët dhe në një moment ka treguar më shumë seç duhet.

Ajo nuk e ka pasur fare mendjen, pasi ka qenë në debat e sipër me konkurrentët e tjerë.

 

 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *