Si dukej kreu i PD Lulzim Basha dhe bashkeshortja e tij 20 vite më parë, bashkëshortja nxjerr foton nga Holanda

Si dukej kreu i PD Lulzim Basha dhe bashkeshortja e tij 20 vite më parë, bashkëshortja nxjerr foton nga Holanda

E njëjta staturë dhe të njëjtat tipare. Duket sikur koha ka qenë bujare me kreun e PD Lulzim Basha, pasi shumë pak gjurmë i ka lënë në pamjen fizike.

Kështu duket të paktën nga një foto e publikuar sot nga bashkëshortja e tij Aurela Basha gjatë kohës që dy të rinjtë jetonin në Holandë. Atë kohë kreu i PD ishte vetëm 26 vjeç
.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *