Sekretet e sjelljes që do t’ju bëjnë të dukeni si një princeshë e vërtetë

Sekretet e sjelljes që do t’ju bëjnë të dukeni si një princeshë e vërtetë

Sekretet e sjelljes që do t’ju bëjnë të dukeni si një princeshë e vërtetë; deri tani keni bërë çdo gjë gabim.

Ka shumë raste kur pyesim veten pse i bëjmë gjërat në një farë mënyre, dhe zakonisht, ka një arsye shumë racionale pas saj

Për shembull, Mbretëresha Elizabeth është e njohur për mbajtjen e çantës në dorën e majtë sepse dëshiron ta mbajë dorën e djathtë të lirë për shtrëngime duarsh,

E vetmja kohë kur ajo do të ndryshojë vendosjen e çantës së saj është kur njofton stafin e saj se dëshiron të përfundojë një bisedë.

Nëse doni dhe ju të dukeni më të hijshme teksa hani apo edhe ecni këto më poshtë janë rregullat që ndjekin princeshat e vërteta:

Shtrydheni limoni me të dyja duart jo vetëm me njërën : Lëngu i limonit është një nga gjërat më të bezdisshme që mund të përfundojë në syrin e dikujt.

Kjo është arsyeja pse ju duhet të përdorni ose njërën dorë ose një lugë për të krijuar një mburojë rreth limonit.

Vendosni pecetën në prehrin tuaj në formë drejtkëndore jo trekëndore: Pecetat janë zakonisht mjaft të mëdha dhe kjo është arsyeja pse mënyra më e mirë për t’i vendosur në prehrin tuaj është t’i palosni në gjysmë në formën e një drejtkëndëshi.

Kur të keni mbaruar me vaktin tuaj, mos e palosni pecetën mbrapa, por në vend të kësaj, lini atë në anën e majtë të pjatës tuaj.

Mos i ngrini gishtat  kur pini një çaj: Kur të pini çaj, shmangni ngritjen e gishtit tuaj të vogël, edhe pse shumë njerëz mendojnë se është gjëja e duhur për të bërë.

Në vend të kësaj, përdorni gishtat tregues dhe të mesëm për të shtyrë pjesën e poshtme të kupës drejt gojës. 

BURIMI I LAJMIT
2021-01-07 11:43:25
Bota Sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *