OBSH u bënë thirrje vendeve evropiane për masa të reja ndaj variantit të ri

OBSH u bënë thirrje vendeve evropiane për masa të reja ndaj variantit të ri

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) u ka bërë thirrje shteteve evropiane që të adresojnë masa të reja ndërkohë që rajonet po përballen me variantin e ri të Covid-19.

Drejtori i OBSH-së, Hans Kluge, ka thënë se duhen masa të mëtutjeshme për të marrë situatën në kontroll shkruan CNN, transmeton GazetaShneta.

Ndonëse variant i ri i Covid-19 është duke u përhapur shumë lehtë, nuk ka ende prova nëse mund të shkaktojë sëmundje të rënda.

Ndërkohë, Britania e Madhe është duke luftuar me një rritje të jashtëzakonshme të rasteve pozitive dhe viktimave./GazetaShneta/

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *