Morena Taraku me veshjen krejt pa sytjena

Morena Taraku me veshjen krejt pa sytjena

Morena Taraku ka ditur dhe di si t’i bëj për vete ndjekësit e saj.

Sonte në llogarinë e saj në Instagram, Morena hodhi një imazh ku shihet se si ka kombinuat veshjen e poshtme me atë të sipërme.

Por detaji tjetër që bie në sy, ka qenë fakti se si Morena ka veshur vetëm xhaketën, por, pa sytjena, duke rrezikuar që t’i dilte gjoksi.

Sidoqoftë, Morena u pëlqye me qindra herë dhe mori komente nga më të ndryshmet, nga ndjekësit e saj besnik.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *