Ja në cilën moshë bebi juaj fillon të buzëqesh

Ja në cilën moshë bebi juaj fillon të buzëqesh

Buzëqeshja e fëmijës do të jenë një nga momentet më të veçanta për prindërit.

Mirëpo, derisa të vie ai moment, prindërit duhet të kenë durim pasi është një proces që ndodh me një kohë të caktuar shkruan VeryWellFamliy, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Në momentin që bebi fillon të buzëqesh atëherë ka filluar ta kuptojë marrëdhënien mes njerëzve dhe objekteve që e rrethojnë.Së shpejti, kjo buzëqeshje do të shndërrohet në një formë komunikimi mes prindërve dhe bebit.

Në cilën moshë fillon të buzëqesh bebi juaj?

Bebet zakonisht fillojnë të buzëqeshim në moshën tre muajshe.Sidoqoftë, kjo mund të varet nga zhvillimi i bebit tuaj pasi jo doemos mund të jetë mosha tre muajshe.Në disa raste, bebet fillojnë më herët se mosha tre muajshe të buzëqeshin./GazetaShneta/

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *