Egzona e Albatritit ka humbur shumë kilogramë

Egzona e Albatritit ka humbur shumë kilogramë

Egzona është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë e veçantë në forma të ndryshme, ajo shpesh është pjesë e lajmeve, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, me një imazh të bukur dhe me një stil të thjeshtë ajo duket për mrekulli.

Por, vëmendje merr se sa shumë kilogramë ka humbur kohëve të fundit.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *