A është e gatshme të kryejë marrëdhënie që në takimin e parë? Melisa: Një jetë kemi

A është e gatshme të kryejë marrëdhënie që në takimin e parë? Melisa: Një jetë kemi

Melisa ka pasur takim me Elvisin ose siç njihet ndrysh “Loço”. Ajo është pyetur nga ky i fundit nëse do të kryente marrëdhënie që në takimin e parë.

Melisa ka dhënë një përgjigje që të lë të kuptosh që nuk është kundër dhe shprehet se “një jetë kemi”.

Biseda gjatë takimit të tyre:

Elvisi: Do ishe dakord për seks në takim t parë?

Melisa: Unë jam në mendimin që një jetë kemi, nëse mendohem mirë  s‘them ky do të tallet me mua.

Elvisi: Do bëhemi romantik nga ky shiu.

Melisa: Po praaa.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *