LDK shkarkon Haxhi Avdylin dhe tre zyrtarë të tjerë

LDK shkarkon Haxhi Avdylin dhe tre zyrtarë të tjerë

LDK ka shkarkuar Haxhi Avdylin dhe tre zyrtarë të tjerë. Vendimi është marrë në degën e LDK’së në Prizren.
Lajmin evka konfirmuar Sekretari i LDK’së në Prizren, Nderim Gashi.
Ai ka thënë se ky ka qenë qëndrim i degës.
Kjo është deklarata e plotë e tij:
Kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Dega në Prizren në mbledhjen e saj të mbajtur më 03.01.2021,duke u bazuar në nenet 11,14 të statutit të LDK-së, mori vendim në mënyrë unanime, se ;
1. Haxhi Avdyli
2. Arsim Berisha
3. Artan Hoxha
4. Fadil Berisha,
Për shkak të angazhimit në iniciativa tjera politike, nuk përfaqesojnë më Lidhjen Demokratike të Kosovës, prandaj i lirojmë nga të gjitha përgjegjësit që i kishin në Lidhjen Demokratike të Kosovës, Dega në Prizren.
Kundër këtij vendimi, palët e paknaqura mundë të bëjnë ankesë, në instancën më të lartë të partisë, në Këshillin e Përgjithshëm të LDK-së, në afat prej 15 ditësh, nga data e shpalljes së këtij vendimi.
Kryesia e LDK-së,
Dega në Prizren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *