Hasani: Nisma mobilizohet fuqishëm në Llap

Hasani: Nisma mobilizohet fuqishëm në Llap

Nisma Socialdemokrate, dega në Podujevë, thotë se është mobiziluar fuqishëm në Podujevë.

Aty kanë qëndruar edhe ministri në detyrë i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica dhe zv.ministri në detyrë i Punëve të Jashtme, Bekim Brestovci.

Kryetari i Degës së Nismës, Xhemajl Hasani, ka bërë të ditur se në këtë takim është diskutuar koordinimi i aktiviteteve të përbashkëta për zgjedhjet që priten të mbahen.

Shkrimi i plotë nga Xhemajl Hasani:

Nisma mobilizohet fuqishëm në Llap.

Sot , Dega e Nismas në Podujevë mbajti një takim me strukturat e saj ku te pranishem ishin edhe ministri , Skender Reçica dhe zv.ministri Bekim Brestovci.

Në takim u diskutua mbi koordinimin e aktiviteteve të përbashkëta për zgjedhjet që priten të mbahen.

The post Hasani: Nisma mobilizohet fuqishëm në Llap appeared first on GazetaBlic.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *