Enis Bytyqi i martuar, por kështu i then zemrat vajzave

Enis Bytyqi i martuar, por kështu i then zemrat vajzave

Këngëtari Enis Bytyqi ka karriera disa vjeçare në botën e muzikës, e madje edhe një listë të tërë hitesh, shkruan “Kosovarja”.

Enisi nuk ndalet, pasi krijimtaria e tij muzikore vazhdon të pasurohet me hite të tjera.

Siç dihet, këngëtari së fundi ka prezantuar këngën me titull “Labile”, që aktualisht në Youtube ka arritur të grumbulloj rreth dy milion klikime.

Në jetën private, është i martuar dhe i lumtur, por kjo foto e tij ka thyer zemrat e shumë beqareve, shkruan “Kosovarja”.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *