Ana perplaset me Sindin: Te ta fut me letren e gjyqit fytyres!

Ana perplaset me Sindin: Te ta fut me letren e gjyqit fytyres!

 

Ka bere shume buje fotoja ne krevat e Anes me Arjonin. Pas kesaj Ana dhe Arjoni kane bere lidhje ne Skype ku kane dhene secili versionin e tyre.

Ana tha se kishte shkuar tek shtepia e Arjonit per ti cuar ilace, ndersa Arjoni tha se kishin kryer marredhenie seksuale. Pas gjithe polemikave Arjoni ka publikuar foto me nje modele teksa pretendohet se jane te lidhur.

Ana ishte ne studio ku shkoj per te treguar perjetimin e saj dhe te flas me konkurrentet. Ajo eshte zene me Sindin e cila ka dale nga vetja. Sindi ka perkrahur Arjonin dhe mendonte se ai thoshte te verteten jo Ana. Nisur nga kjo Ana i ka thene se sapo te dale vendimi gjykates do ja perplase ne fytyre letren Sindit.

Sindi eshte acaruar dhe ka thene qe Ana nuk mund ti perplas letren ne fytyre.

“ajo te shkoj te ccoj ndonje ilac kur semuren, s’mund te me flase mua ne kete menyre”- ka thene Sindi.

Me tej Ana i eshte kthyer se Sindi per te eshte zero dhe ironizon faktin qe Sindi eshte acaruar shume. Madje Ana ka thene se i le te gjithe djemte ti marre Sindi sepse ajo do te largohet.

Pas perdorjes se termit feminist ka nderhyre Fatma, e cila ka thene: “Te jesh feminist nuk do te thote te respektosh ccdo vajze qe ke perballe, por ajo qe eshte perballe duhet ta respektoj ate. S’ka lidhje qe Ana eshte feminist apo jo nese nuk te respekton ty”.

Produksioni i Perputhen pas ketij skandali i largoi konkurrentet Arjon dhe Ana

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *