Meta tregon përfshirjen në lëvizjen e dhjetorit: Doja të hyja në ambasada

Meta tregon përfshirjen në lëvizjen e dhjetorit: Doja të hyja në ambasada

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka folur së fundmi në lidhje me jetën e tij dhe përfshirjen në politikë ndër vite. Në një intervistë për emisionin “Opinion” ai ka folur edhe për pjesmarrjen e tij në lëvizjen studentore, ku dhe ka treguar dhe takimin me Ramiz Alinë, i cili ishte përfaqësues i lëvizjes. Ai u […]

The post Meta tregon përfshirjen në lëvizjen e dhjetorit: Doja të hyja në ambasada appeared first on Tirana Today.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *