Me një pamje të re vjen Audi Q2

Me një pamje të re vjen Audi Q2

Audi Q2 vjen me një pamje të re dhe me më shumë fuqi.

Veturat e vogla urbane janë një kategori jashtëzakonisht e njohur sot.

Tashmë Audi Q2 është një prej veturave që janë rinovuar për tu përshtatur më shumë si një veturë urbane.

Nga jashtë, do ta dalloni nga parakolpët paksa të ridizenjuar, por edhe nga dritat LED Matrix. Oferta e ngjyrave tashmë është më e pasur, transmeton Telegrafi.

Ndryshimet në kabinën janë gjithashtu të mira, dhe ato shkojnë në drejtim të një forme të re të levës së ingranazhit, dorezave të dyerve dhe hapjeve të ventilimit.

Janë ofruar shtatë dizajne të brendshme, tre prej të cilave kanë të bëjnë me S-Line.

Në versionin më të mirë, infotainment tani ka një modul LTE për lidhje online me pllakën amë, por edhe shërbime të tilla si Google Earth, etj. Ai ka një ekran 8.3 inç dhe bazohet në versionet më të shtrenjta të kabinës digjitale.

Motori 2.0 TDI zhvillon 150 kuaj fuqi, do të shkojë në një kombinim të makinës quattro.

Kjo veturë pritet të ketë një çmim prej 25 mijë eurosh.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *