“Më e keqja është pas krahëve”, Rama jep mesazhin e rëndësishëm (VIDEO)

“Më e keqja është pas krahëve”, Rama jep mesazhin e rëndësishëm (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka përcjellë mesazhe shprese për shqiptarët. Ai ka ndarë me qytetarët në rrjetin social Facebook, disa pamje nga vendet më të bukura në Shqipëri. Krahas kësaj video të mrekullueshme, Rama shkruan se duhet të kemi besim, kurajo dhe durim. “#Besim #Kurajo #Durim më e keqja është pas krahëve, më e mira është […]

The post “Më e keqja është pas krahëve”, Rama jep mesazhin e rëndësishëm (VIDEO) appeared first on Tirana Today.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *