Kryeministri Edi Rama, lideri i katërt më i ndjekur në Evropë për vitin 2020

Kryeministri Edi Rama, lideri i katërt më i ndjekur në Evropë për vitin 2020

Edi Rama është renditur në vendin e katërt si politikani me interaktivitetin më të madh në Facebook. Gjithashtu ai është renditur i pari në botë për numrin e postimeve në vitin 2020, me 812 postime. Sipas studimit më të fundit të të dhënave të popullaritetit dhe interaktivitetit në “Facebook”, të “Terradata”, Kryeministri i Shqipërisë, Edi […]

The post Kryeministri Edi Rama, lideri i katërt më i ndjekur në Evropë për vitin 2020 appeared first on Tirana Today.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *