Viti i ri në Shqipëri fillon me dy vajza

Viti i ri në Shqipëri fillon me dy vajza

Foshnja e parë në vitin 2021 në Klinikën Universitare në Shkup ka lindur në vetëm një minutë pas mesnate (00:01) në Shkup. Foshnja është e gjinisë mashkull, peshon 3 kilogram e 650 gramë dhe është i gjatë 51 centimetër.

Nëna e foshnjës është Bojana Smilevska nga Shkupi dhe kjo është fëmija i saj i dytë.

Sipas traditës foshnjën e parë pritet ta vizitoj ministri i shëndetësisë dhe kryetari i Qytetit të Shkupit.

The post Foshnja e parë e lindur në vitin 2021 në Shkup është djalë appeared first on GazetaBlic.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *