Si ta kuptoni nëse lidhja juaj është serioze ?

Si ta kuptoni nëse lidhja juaj është serioze ?

Si ta dini nëse marrëdhënia juaj është serioze dhe çfarë e veçon atë nga përvojat e tjera seksuale?

Edhe nëse nuk e thoni, është e qartë kur jeni në një lidhje me dikë: dilni bashkë, shkoni në udhëtime gjatë fundjavës, flisni shumë në telefon dhe ndoshta bëni gjëra të tjera.

Por si ta dini nëse marrëdhënia juaj është serioze dhe çfarë e veçon atë nga përvojat e tjera seksuale?

Disa njerëz mendojnë se koha dëshmon nëse një marrëdhënie është serioze. Akoma të tjerët e shohin bashkëjetesën si një shenjë se gjërat po përkeqësohen.

Por në të vërtetë pse është kaq e vështirë për partnerët t’i përgjigjen pyetjes së thjeshtë “Çfarë jemi ne?” ose “Çfarë të bëjmë?”, “Çfarë kemi?”

Një sondazh britanik me rreth 6,000 njerëz jep përgjigjen dhe zbulon se çfarë përcakton një marrëdhënie “serioze”.

Përgjigja është: flisni për gjithçka. Sipas sondazhit, 50% e çifteve thonë se komoditeti i diskutimit të problemeve të tyre me partnerin e tyre ose ndonjë gjë tjetër që mund ta shqetësojë atë / ajo është shenja kryesore se gjërat janë shumë serioze.

Vlen të përmendet se kjo përgjigje mori një përqindje më të lartë edhe nga ekskluziviteti në marrëdhënie (44%) por edhe propozimi për martesë (39%).

Në thelb, edhe nëse jeni i martuar, por nuk i ndani problemet tuaja, ju padyshim që e dini që martesa juaj ka një problem.

Në një martesë ose marrëdhënie të lumtur, kur partnerët ndajnë të gjitha të mirat dhe të këqijat që i shqetësojnë, do të thotë që ata janë të lidhur dhe duke biseduar ata ndihmojnë njëri-tjetrin për të kapërcyer çdo problem që ekziston.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *