Këtyre shenjave të horoskopit as mos u mundoni t’iu shitni rrena

Këtyre shenjave të horoskopit as mos u mundoni t’iu shitni rrena

Në përgjithësi të gjithë kemi tendencën të predikojmë se nuk duhet të gënjejmë dhe në çdo moment duhet të themi vetëm të vërtetën. Por ka disa raste kur një e vërtetë është shumë e hidhur dhe dëmton më shumë se një gënjeshtër. Në këto raste mbase edhe duhet të “gënjejmë” për të mos i lënduar […]

The post Këtyre shenjave të horoskopit as mos u mundoni t’iu shitni rrena appeared first on Revista Kosovarja.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *