Plisat shpërndajnë dhurata për fëmijët e sëmurë në QKUK

Plisat shpërndajnë dhurata për fëmijët e sëmurë në QKUK

Tifozët e Prishtinës, “Plisat” kanë vazhduar me aktivitetin humanitar.

Si çdo vit tjetër edhe këtë vit “Plisat” kanë ndihmuar familjet në nevojë, ndërsa sot ishte radha për fëmijët e sëmurë në QKUK.

Njoftimin e kanë dhënë vet tifozët Plisat, duke dhënë sinjale se aktiviteti i tyre do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.

Njoftimi i Plisave:

Për të vazhduar me ditën e dytë të aksionit 15 vjetor “Ndihmo edhe Ti”, sot ishim në Klinikën e Pediatrisë në QKUK. I gëzuam afro 100 fëmijë me 100 pako të dhuratave.

Emocionet pothuajse nuk mund t’i kontrollonim. Herë të lumtur që po i shihnim fytyrat e gëzuara te fëmijëve, e herë të mërzitur me gjendjen e tyre me sëmundje të ndryshme.

Morëm shumë falënderime nga gjithë prindërit dhe stafi mjekësor.

Shpresojmë në shërimin e sa më shpejtë të fëmijëve.

Aksioni do të vazhdojë edhe me ditën e tretë”.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *