Ja se kur do të hapet merkato në Kosovë

Ja se kur do të hapet merkato në Kosovë

Ballkani ka siguruar transferimin e parë në afatin kalimtar dimëror, mesfushorin Diar Miftaraj, edhe pse ende nuk është hapur afati kalimtar dimëror.

Zyrtarisht dritarja e transferimeve hapet më datën 1 janar dhe zgjatë deri më 31 janar 2021 në ora 23:59.

 

 

Klubet kanë të drejtë të nënshkruajnë kontratë me futbollistë edhe jashtë afatit, por kontratat duhet të dorëzohen brenda afatit të caktuar.

Zakonisht ekipet në Kosovë nuk janë shumë aktive në afatin kalimtar dimëror.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *