Zyrtari serb i Banjallukës Milorad Arlov nuk lejohet të futet në Kosovë – thotë se kishte plan të ndajë bursa edhe dhurata

Zyrtari serb i Banjallukës Milorad Arlov nuk lejohet të futet në Kosovë – thotë se kishte plan të ndajë bursa edhe dhurata


Mediet serbe kanë transmetuar lajmin se zyrtarët doganor dhe pjesëtarët e Policisë kufitare të Kosovës nuk lejuan pasdite hyrjen në Kosovë të kryetarit të Këshillit të Banjallukës për ndihmë të serbëve të……

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *