Sonte “Kosovarja” festive online dhe pa pagesë me tema, intervista, poster…

Sonte “Kosovarja” festive online dhe pa pagesë me tema, intervista, poster…

Lexues të nderuar, a jeni gati për numrin e parë të “Kosovares” online dhe pa pagesë? Koha për të lexuar materiale të natyrës së revistës “Kosovarja”, veç se tani nga kompjuteri apo telefoni juaj i mençur.

Shansi dhe mundësia që ta shfletoni e lexoni “Kosovaren” pa pagesë, është më afër se kurrë. Prej sonte revista vjen e plotë në versionin online.

Tema ekskluzive, të pa thëna, intervista, lajme, fotografi, rrëfime, magjistarja, poster e çka jo.

Në këtë numër të “Kosovares” online ndër tjerash mund të lexoni:

-Shemsije Selimaj-Fetahu imazhi i femrës së jashtë̈zakonshme

-Kush ia preu flokët Rugovës në aeroportin e Tiranës?

-Intervistë para 50 vitesh me Nexhmije Pagarushën

-Rrushe Qorraj, qe 30 vjet, sabah e aksham vetëm!

-Një dreq i madh më shtyri të martohem!

-Kështjella Pepshi, ylli i bukurisë̈ dhe këngës

-Dua Lipa – “pop-princesha” që nuk njeh kufi

-Tuna ndahet nga bashkëshorti. I kujt djali?

-Meritani, student i juridikut, i ndanë̈ gratë̈ nga burrat!

Vetëm pas pak…Na ndiqni!


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *