Preket me COVID-19, nëna e ish-presidentit Thaçi shtrihet në Infektivë

Preket me COVID-19, nëna e ish-presidentit Thaçi shtrihet në Infektivë

Hyra Thaçi, nëna e ish- presidentit Hashim Thaçi, ndodhet e shtrirë në Kliniken Infektive të Qendres Klinike dhe Universitare të Kosovës.

Klan Kosova mëson se ajo është e prekur me COVID-19.

Gjendja e saj është stabile, ani se ditëve të fundit ka qenë pak më e rënduar për shkak të moshës.

“Po është. Mirë është. Po shkon drejt përmirësimit”- i tha ky burim Klanit.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *