Lirohet nga burgu aktorja e famshme

Lirohet nga burgu aktorja e famshme

Aktorja amerikane, Lori Loughlin, është liruar nga burgu.

Ylli i serialit “Full House”, Lori Loughlin, dhe bashkëshorti i saj, stilisti Mossimo Ginuannulli, ishin dënuar me burgim, gjobë dhe shërbim komunitar për një skemë mashtrimi të pranimit në universitete.

Çifti është midis 50 njerëzve të akuzuar për aktivitetin kriminal të futjes së paligjshme të fëmijëve të tyre në shkollat më të mira në SHBA.

Loughlini ka kryer dy muaj burgim dhe do të paguajë $150.000 gjobë, dy vjet liri të mbikqyrur dhe 100 orë shërbim komunitar.

Bashkëshorti i saj u dënua me pesë muaj burgim, $250.000 gjobë dhe 250 orë shërbim komunitar.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *