Fjalët prekëse të shokut të kolonelit të FSK-së i cili u vetëvra sot në Prishtinë

Fjalët prekëse të shokut të kolonelit të FSK-së i cili u vetëvra sot në Prishtinë

Një pjesëtar i FSK-së ka kryer sot vetëvrasje me armë zjarri, në parkun e lagjes Arbëria në Prishtinë.

Shoku i tij Ilir Sefaj ka bërë një dedikim prekës për ikjen e tij nga kjo jetë.

Mes tjerash ai tha se kishte pasur rastin të bashkëpunonte me të dhe se ai kishte punuar me nder për Ushtrinë e Kosovës.

“E kam pasur rastin të bashkëpunoj për një kohë të shkurtër me Kolonel Gyrner Muratin. Ushtarak e njëri më të kompletuar nuk kam takuar në jetë. Një burrë që ka punuar e vepruar me nder për vendin e në veçanti për ushtrinë e Kosovës, iku kaq tragjikisht. Një fund të tillë për të nuk do të mund ta imagjinonte askush që e ka pasur fatin ta njohë këtë Burrë. Të qoftë i lehtë dheu i Kosovës, Kolonel”, ka shkruar ai.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *