E si të mos e duan femrat Butrintin kur e shohin kështu?

E si të mos e duan femrat Butrintin kur e shohin kështu?

Butrint Imeri ka provokuar fanset e tij përmes rrjeteve sociale. Këngëtari i njohur shqiptar, Butrint Imeri njihet si më i kërkuari i estradës. Ndonëse është mjaft i angazhuar me projekte muzikore, rëndësi të madhe i kushton edhe fizikut të tij. Butrinti është mjaft aktiv në rrjete sociale me publikime të shpeshta nga përditshmëria dhe jeta […]

The post E si të mos e duan femrat Butrintin kur e shohin kështu? appeared first on Revista Kosovarja.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *