Behar Maliqi dhe Lorik Aliu diplomojnë në master

Behar Maliqi dhe Lorik Aliu diplomojnë në master

Behar Maliqi ka bërë një hap të madh në jetën e tij.

Ai ka përfunduar studimet në Master Fakultetin e Edukimit Fizik dhe i Sportit.

Maliqi që në karrierë ka luajtur në shumë klube aktualisht mbron ngjyrat e Prishtinës, klub në të cilën i arriti pothuaj gjitha sukseset në futbollin kosovar, ka mbyllur sot studimet në master.

Lajmin e ka dhënë vetë futbollisti.

“Mbarimi i Studimeve Master në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe të Sportit”, ka shkruar Maliqi në Facebook, i shoqëruar nga trajneri i Gjilanit, profesori Bylbyl Sokoli.

Së bashku me Maliqin ishte edhe ish-futbollisti Lorik Aliu, i cili po ashtu ka diplomuar sot.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *