“Ajo Sindi është pa tru. Nuk e shikoj dot takimin e Melisës me të shpisë”/ Çfarë thonë vajzat për komentet online

Në pjesën e parë të Përputhen u diskutuan komentet online për vajzat, konkretisht Anën, Melisën dhe Sindin.

“Është dinake, Mevlani i bie kokës asaj”, ishte një nga komentet për Anën e re për të cilin ajo tha:

Ana: Mua s’më ndikojnë, them atë që mendoj dhe do ta bëj gjithmonë.

Mevlani: Unë jam i drejtpërdrejt s’ka lidhje

Ana: Po lëri këto se ti e bën për të rënë në sy, këto i bën pabaza.

Ndërsa një koment tjetër ishte: Ajo sindi është pa tru

Sindi: Në fillim komentet më mërzisnin shumë, por nuk e di pse. unë kam qenë e drejtë.

Arjani: Sindi e ka marrë veten se në fillim ishte ndryshe.

“Nuk e shikoj takimin e tyre dot me të shpisë”, ishte një tjetër koment pikant për Melisën për të cilën ajo tha: Po këta si i bëjnë takimet, akoma më keq do shikojnë pra.

Arjani: Mos u shqetësoni nga ato që do lexoni, nuk ja vlen ta vrasësh mendjen , do jeni gjithmonë të kritikuara.

BURIMI I LAJMIT
2020-12-28 17:52:14
Bota Sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *