A e njihni ministrin e LDK’së në këtë foto?

A e njihni ministrin e LDK’së në këtë foto?

Simpatizantë të LDK’së kanë publikuar një foto ku shihet ish-Presidenti Ibrahim Rugova, e anëtarë tjerë të partisë

Fotoja si duket është shkrepur në ndonjë prej tubimeve të LDK’së, derisa pranë ish-Presidentit Rugova janë edhe Muhamet Hamiti e Eqrem Kryeziu.

Ndërkohë, në foto shihet edhe ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.

Zemaj duket i ri dhe mjaftë ndryshe në këtë foto, sa mezi njihet.  

Image

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *