“Mban akoma mbiemrin tim”, Keisi i tregon Stresit publikisht dokumentat

“Mban akoma mbiemrin tim”, Keisi i tregon Stresit publikisht dokumentat

Në një intervistë për “Klan Kosova”, Stresi deklaroi se është ndarë nga Keisi megjithatë ajo vazhdon të mbajë mbiemrin e tij dhe se është shumë e shtrenjtë për të.

“Aktualisht nuk jam më të. Ajo është shumë e shtrenjtë për mua, përderisa ka mbiemrin tim akoma. Për një rikthim nuk mund të flas. Unë po ec para“, është shprehur Stresi.

Pas këtyre fjalëve, duket se Keisi nuk ka mundur dot të mos reagojë edhe pse nuk ka qenë e drejtpërdrejtë. Ajo ka postuar foton e ID të punës dhe tregon se mban mbiemrin e famijes së saj dhe jo atë të Stresit.

Historia e tyre e dashurisë ka patur shumë ulje ngritje, megjithatë të gjithë ndjekësit e dyshes shpresojnë akoma për një rikthim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *