Erdhi në Kosovë, Mozzik pret Loredanën në aeroport

Erdhi në Kosovë, Mozzik pret Loredanën në aeroport

Pas lajmeve të shumta poër ndarjen e Mozzik dhe Loredanës, duket e historia po merr një kthesë tjetër dhe çifti është drejt ribashkimit.

Fansat e reprëve nuk e kanë pranuar asnjëherë ndarjen e tyre edhe pse Mozzik është shprehur ashpër në intervistat e mëparshme për ish-bashkëshorten.

Prindërit e Hanës se fundmi kanë dhënë shumë material duke treguar se gjërat mes tyre po shkojnë mirë, që nga rrobat e përbashkëta që ndajnë e deri të fotot ku janë kapur “mat” duke bërë shopping.

Por Loredana ka ardhur në Kosovë dhe në aeroport e ka pritur pikërisht Mozzik.

Tashmë duket se gjërat janë të qarta dhe nuk ka vend për dyshime rreth ribashkimit të çiftit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *