Tayna i “trullos” të gjithë në palestër, ja fotot

Tayna është mjaft e kujdesshme kur janë në pyetje linjat e saj të trupit.

Ajo njihet për forma se.ksi dhe për to ka një kujdes të shtuar duke bërë fitnesin një nga gjërat primare të përditshmërisë së saj.

Edhe sot reperja e njohur ka postuar një fotografi nga palestra, teksa vuri në pah të pasmet .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *