Motra e Duas, Rina Lipa shfaqet atraktive në pozat me bikini

Motra e Duas, Rina Lipa shfaqet atraktive në pozat me bikini

Dua Lipa është një prej emrave më të komentuar dhe suksesshëm në vend dhe botë mirëpo në media nuk shkruhet vetëm për të, shkruan lajmi.net.

Edhe anëtarët e tjerë të familjes janë të ndjekur në rrjete sociale dhe emrat e tyre i shohim edhe në media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *