A është ndarë Luana Vjollca nga biznesmeni Cocaj?

A është ndarë Luana Vjollca nga biznesmeni Cocaj?

Ka disa javë që përflitet se Luana Vjollca dhe Krenar Cocaj janë ndarë.

Në disa portale thuhej se çifti nuk janë më bashkë, por ky lajm nuk është i vërtetë. Madje lidhja e tyre po ecën shumë mirë.

Në emisionin Prive madje ata kanë treguar planet e së ardhmes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *