Hit i garantuar, Xhensila Myrtezaj do vijë me një bashkëpunim që do na surprízojë të gjithëve

Hit i garantuar, Xhensila Myrtezaj do vijë me një bashkëpunim që do na surprízojë të gjithëve

Xhensila Myrtezaj di gjithmonë se si të bëjë për vete shqiptarët me projektet e saj.

Disa javë më parë ajo solli një super bashkòpunim me Ardian Bujupin, të titulluar “Panorama”, që po bën nàmin e numëron mbi 11 milionë klikime.

Më herët gjatë verës u rapòrtua se këngëtarja do publikojë një tjetër këngë, solo, e cila është punuar nga bashkòpunëtòrët e saj të ngùshtë, por me kërkesë të saj.

Në atë kohe u tha se klipi do përfùndojë gjatë gushtit teksa nuk ka ende një reàgim nga vetë ajo rréth këtyre zërave.

Mirëpo, duket se Xhensila do vijë shumë shpejt me një tjetër bashkëpunim, këtë herë me një nga djemtë e ‘Three Dots’, teksa emri ende nuk është zbùluar.

Kjo është konfirmuar edhe nga vetë këngëtarja dy ditë më parë në NIN dhe ne mézi po présim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *