Rrjeti nxjerr zbuluar Dojna Memën, është e dashuruar me këngëtarin shqiptar

Rrjeti nxjerr zbuluar Dojna Memën, është e dashuruar me këngëtarin shqiptar

“Në jetë duhet të gjesh dikë që të dashuron, kujdeset për ty dhe të bën foto të bukura.”, ishin këto fjalët e Dojnës vetëm pak ditë më parë ku në një foto kapur për dore me të dashurin rriti kuriozitetin e ndjekësve.

Ashtu sikurse u aludua menjëherë pas fotos së publikuar prej saj dhe me sa kemi kuptuar nga rrjetet sociale fatlumi është pikërisht Vlashent Sata.

Nga fotot e publikuara prej tyre në rrjetet sociale shohim se kanë qenë në të njejtat vende dhe po ashtu i kanë publikuar në periudha të njejta.

Kujtojmë se një vit më parë ajo u përfol për një marrëdhënie të mundshme me Vlashent Satën dhe shkak u bë pjesëmarrja e saj në videoklipin e këngëtarit, të titulluar ‘Copëzat’.

Megjithatë, ata nuk i pranuar këto zëra, por tashmë nuk ka më vend për dyshime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *