Enca kërkon mendimin e fansave lidhur me një çështje

Enca kërkon mendimin e fansave lidhur me një çështje

Enca po pret përgjigjet e fansave.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Enca Haxhia, në llogarinë e saj në Instagram ndan me ndjekësit shpesh fotografi.

Madje aq e afërt është me ta sa kërkon mendimet e tyre lidhur me disa vendime që merr.

Së fundmi këngëtarja është kthyer në kohë dhe si duket është përmalluar për flokët e kuqe.

Enca publikisht e ka kërkuar mendimin e fansave dhe po pret përgjigjet nëse po i thonë ti bëjë sërish flokët e kuqe apo jo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *