Gjyste Vulaj ju heqë maskat kolegeve të saj, ja si dukeshin vite më parë

Gjyste Vulaj ju heqë maskat kolegeve të saj, ja si dukeshin vite më parë

Gjyste Vulaj sjell fotografi të vjetra të disa prej këngëtarëve më të njohur të estradës.

Fytyrat publike i kushtojnë kujdes të madh paraqitjeve publike, andaj shpenzojnë shumë në veshmbathje si dhe grim e parukeri.

Natyrisht se nëse krahasohen fotografitë e tyre të realizuara vite më parë me ato të fundit, vërehet ndryshim i madh tek këngëtarët.

Gjyste Vulaj sjell fotografi të vjetra të disa prej këngëtarëve më të njohur të estradës.

Fytyrat publike i kushtojnë kujdes të madh paraqitjeve publike, andaj shpenzojnë shumë në veshmbathje si dhe grim e parukeri.

Natyrisht se nëse krahasohen fotografitë e tyre të realizuara vite më parë me ato të fundit, vërehet ndryshim i madh tek këngëtarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *