Përse nuk ka nisur Kategoria e Parë? Drejtori Juridik i FSHF-së zbulon arsyet

Përse nuk ka nisur Kategoria e Parë? Drejtori Juridik i FSHF-së zbulon arsyet

Kategoria e Parë nuk ka filluar ende edhe pse klubet e kësaj kategorie nuk janë pjeës e Ligës për bojkotin e futbollit. Data 19 shtator ishte data zyrtare për fillimin e këtij kampionati, por FSHF-ja nuk ka hedhur akoma kalendarin për sezonin e ri. I ftuar në emisionin “Rubrika Sportive”, drejtori juridik I FSHF-së, Aldo Topçiu zbuloi edhe arsyen se përse Kategoria e Parë nuk ka filluar akoma.

Kategoria e Parë? “FSHF ka 2 natyra trupa vendimmarrjesh, ekzekutive dhe jurdike. Komisioni i Licensimit ka shtyrë afatin për shkak të nga Covid-19. Dy klube si Erzeni dhe Elbasani nuk e kanë marrë licensën dhe kanë apeluar këtë vendim.

Brenda kësaj kjo gjë do të adresohet dhe besoj se do të fillojë shumë shpejt pasi do të dali edhe vendimi. Komititet Ekzekutiv nuk mund të vendos për një çështje që nuk e ka në dorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *